O voditeljici

Tečajeve vodi mr. sc. Inga Tonković, klinički psiholog, psihoterapeut i psiholog medicine rada. Zaposlena je u KB Dubrava u Zagrebu, na Klinici za psihijatriju, u Referentnom centru Ministarstva zdravstva RH za poremećaje uzrokovane stresom.

Voditeljica ima bogato, dvadesetogodišnje iskustvo u vođenju tečajeva autogenog treninga s različitim skupinama polaznika- od svakodnevnog rada s pacijentima do tečajeva s građanstvom, učenicima i studentima, različitim strukturama zaposlenika u poduzećima i ustanovama...

Diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, na Odsjeku za psihologiju i Odsjeku za pedagogiju. Zvanje magistra znanosti stekla je na istom fakultetu, na Odsjeku za psihologiju. Nastavno zvanje višeg predavača stekla je na Visokoj učiteljskoj školi u Petrinji na kojoj je vodila kolegij Edukacijska psihologija. Vodila je kolegij Komunikacijske vještine na TVZ- u u Zagrebu i kolegij Komunikologija na VVG- u u Velikoj Gorici.

U okviru stručnog usavršavanja završila je psihoterapijske edukacije iz Kibernetike psihoterapije, Transakcijske analize, Neuro- lingvističkog programiranja NLP, Hipnoterapije, Uvodne pripreme u grupnu analizu.

Voditeljica je brojnih edukacija u obliku seminara, radionica i predavanja iz primijenjene psihologije za zaposlenike raznih ustanova i poduzeća. Autorica je brojnih popularno stručnih članaka u novinama i časopisima. Sudjelovala je u mnogim radio i TV emisijama. Snimila je dva CD- a s nekoliko tehnika relaksacije.

Tečajeve autogenog treninga vodi u okviru programa Udruge psihologija i zdravlje.